Nederlanders houden van mooi weer: Als de zon schijnt vertoeven we graag in de tuin, op een terras of wanneer het iets frisser is onder een overkapping. Als het even kan eten we het liefst in de tuin. Aan de andere willen we graag dat ons huis er van buiten mooi en verzorgd uit ziet. Daarnaast willen we sommige dingen ook beschermen tegen het weer: een veilige berging voor de tuinmeubelen, een garage voor de auto of een overdekte entree bij de voordeur. Voor degene die liever binnen blijft en meer ruimte nodig heeft kan een uitbouw of opbouw de woning aanzienlijk vergroten.

Door jarenlange ervaring in verschillende branches kan gebruik worden gemaakt van meerdere technieken. Op die manier kan een exclusief resultaat worden bereikt, en is ook vrijwel alles mogelijk met de grootste precisie, de meest duurzame kwaliteit en voor vrijwel elk budget.

Ervaring

Kwaliteit

Weersinvloeden zijn de grootste vijand van alles wat zich buiten bevindt. Zon, regen, kou en wind moeten worden doorstaan. Daarom is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht en voorbereid. Ervaring, vakmanschap en de juiste materialen zorgen voor een duurzaam resultaat.

Contact opnemen

Stuur een email

Adres:

Aannemingsbedrijf J. van der Plas

Westeinde 34

3366 BM Wijngaarden

Email:

info@janvanderplas.nl

Telefoon:

06 - 129 288 51

Copyright 2015 - Mediartist Productions

Submitting Form...

Het bericht is verzonden

Uw bericht is ontvangen.