We vinden het belangrijk dat ons interieur er precies zo uit ziet als we willen. Of het nu gaat om een moderne of juist traditionelere look, een complete kastenwand of een los meubel. Soms is dátgene wat we willen nergens te koop.

Maatwerk

Met uw idee kunnen we samen rond de tafel gaan zitten om tot een goede oplossing te komen. Van kleine objecten, zoals een stoel, kast of kapstok, tot inbouwkasten, deuren en complete interieur renovaties. Aanpassen aan een bepaalde stijl of misschien een compleet nieuwe look, het is allemaal mogelijk.

Meubels en kasten

Bent u op zoek naar dat éne kastje dat ergens precies tussen moet passen? Heeft u een antiek meubelstuk dat opgeknapt moet worden, of zoekt u iets dat bij uw bestaande interieur past? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor verschillende meubels en kasten.

Nieuwbouw

Voor het afwerken van het interieuw van uw nieuwe aanbouw, het compleet maken van uw nieuwe woning of het maken van een aanpassing aan uw bestaande woning. In overleg met de klant komen we tot een mooi resultaat.

Renovatie

In sommige gevallen vereist een renovatie specifieke kennis en vaardigheden. Aannemingsbedrijf J. van der Plas beschikt over de beste technieken en ervaring om de meest uiteenlopende renovaties uit te voeren.

Contact opnemen

Stuur een email

Adres:

Aannemingsbedrijf J. van der Plas

Westeinde 34

3366 BM Wijngaarden

Email:

info@janvanderplas.nl

Telefoon:

06 - 129 288 51

Copyright 2015 - Mediartist Productions

Submitting Form...

Het bericht is verzonden

Uw bericht is ontvangen.