KEUKENS

VOORBEELDEN

VOOR DE EEN IS HET EEN TWEEDE HUISKAMER, VOOR DE ANDER ALLEEN EEN PLAATS OM ETEN TE BEREIDEN.

Iedereen geeft zijn keuken op zijn eigen manier een plaats in zijn dagelijkse leven. Eén mening wordt echter door vrijwel iedereen gedeeld: De keuken is belangrijk! Er moet dus bij het kiezen van een keuken goed nagedacht worden waar deze aan moet voldoen.

Ambachtelijk

Alle klassieke en moderne keukens worden ambachtelijk en op maat gemaakt. Moderne apparatuur zoals de magnetron of vaatwasser wordt zo nodig op professionele wijze onzichtbaar gemaakt zodat deze de stijl van uw keuken niet beïnvloedt.

Maatwerk

Of u nu liever een hippe of een traditionelere keuken wilt, een eenvoudige of een ultra-luxe, het is allemaal mogelijk. De keukens die door aannemingsbedrijf J. van der Plas geleverd worden, zijn door de onderlinge samenwerking en overleg met de klant uniek in hun soort. Bij het samenstellen van de wensen van de klant worden de prijzen nauwkeurig vooraf berekend zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteit

Een keuken wordt veelvuldig gebruikt. Tijdens het bereiden van één maaltijd kan het zomaar gebeuren dat de bestek lade zo’n tien keer open en dicht gaat. Om ervoor te zorgen dat een keuken jaren mee kan, wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen en onderdelen. Zo kunt u jaren plezier hebben van uw keuken.

Contact opnemen

Stuur een email

Adres:

Aannemingsbedrijf J. van der Plas

Westeinde 34

3366 BM Wijngaarden

Email:

info@janvanderplas.nl

Telefoon:

06 - 129 288 51

Copyright 2015 - Mediartist Productions

Submitting Form...

Het bericht is verzonden

Uw bericht is ontvangen.